Evenementen op uw website - Hoe u ze schrijft

Het basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg "er gebeurt iets". Gebeurtenissen zorgen ervoor dat een website werkt.

Het basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg "er gebeurt iets". Gebeurtenissen zorgen ervoor dat een website werkt.

In het verleden vonden de meeste evenementen plaats in een script. Dat werd een "script" genoemd. Tegenwoordig vinden de meeste evenementen plaats aan de serverzijde. JavaScript kan daadwerkelijk op deze gebeurtenissen "reageren".

Een ding om op te merken over scripts is dat als je een script hebt met een lijst met evenementen en dat script is verwijderd, je evenementenlijst niet wordt weergegeven. In het verleden moest u wachten tot al uw scripts verdwenen waren en deze vervolgens zelf bijwerken. Dat kan een ongelooflijk vervelende taak zijn. Als u de server-side scripting-benadering gebruikt, is de gebeurtenissenlijst altijd up-to-date. Dat wil zeggen, tenzij u besluit al uw scripts te verwijderen.

Laten we nu zeggen dat u geen gebeurtenissen wilt, maar in plaats daarvan uw eigen code wilt kunnen schrijven om gebeurtenissen op een bepaalde manier af te handelen. U wilt bijvoorbeeld dat gebruikers gebeurtenissen kunnen invoeren die plaatsvinden wanneer een bepaalde situatie zich voordoet. Dit zou worden bereikt door een "trigger" -attribuut toe te voegen. Een trigger kan een aantal dingen zijn, zoals een gebruikersnaam. In het voorbeeld is er mogelijk een gebeurtenis die optreedt wanneer een gebruiker een bepaalde gebruikersnaam in een formulier invoert.

Een andere manier waarop gebeurtenissen kunnen worden toegevoegd, is door het kenmerk "data" te gebruiken. Met dit kenmerk kunt u gegevens opslaan over gebeurtenissen die worden verwerkt. Als er bijvoorbeeld een gebeurtenis plaatsvindt elke keer dat iemand zijn e-mailadres typt, wilt u die informatie misschien opslaan als een gebruikersnaam of e-mailadres voor elke gebruiker. Dit kan dan worden gebruikt in combinatie met andere dingen, zoals cookies.

Evenementen zijn erg belangrijk voor elke website. Hoe meer uw site ze gebruikt, des te effectiever het zal zijn. Houd er rekening mee dat uw ontwerp goed met hen moet werken om ervoor te zorgen dat ze correct werken.

U kunt veel voorbeelden vinden van het gebruik van evenementen op andere websites en op internet. De meeste webdesigners zullen je vertellen dat hun beste manier om evenementen te gebruiken, het gebruik van datagedreven ontwerpen is. Dit betekent dat u geen JavaScript hoeft te gebruiken. U zult eerder gegevens gebruiken die zijn gebouwd om te reageren op gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden. Deze gegevens worden op de website opgeslagen, zodat u nieuwe evenementen kunt maken zodra ze plaatsvinden.

Met evenementenlijsten kunt u ook bijhouden wie voor een evenement is uitgenodigd. Zodra u al deze informatie heeft, kunt u de inhoud maken die u wilt weergeven, evenals de indeling waarin de inhoud zal zijn.

Door dit soort evenementenlijst te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw website altijd wordt bijgewerkt met de laatste informatie. zonder te hoeven wachten tot JavaScript is voltooid. rennen. Dit betekent dat uw bezoekers een site hebben die altijd fris en altijd up-to-date is.

Ook interessant

Events

Evenementen op uw website - Hoe u ze schrijftHet basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg " ...

Lees verder

Teambuilding

Teambuilding - Events Die voor de opbouw van Uw Team ZelfvertrouwenAls je succesvol wilt zijn bij teambuilding gebeurtenissen te zijn, moet je probere ...

Lees verder

Bedrijfsreceptie

Enkele tips voor het opzetten van een bedrijfsreceptieBedrijfsreceptie. U kunt veel voordelen halen uit het hebben van een dergelijk evenement voor uw ...

Lees verder