Google Analytics-training en -optimalisatie

Hits op uw site krijgen is geweldig, maar wat gebeurt er daarna? Hoe kunt u doorgaan met het genereren van verkeer naar uw site en het converteren naar klanten? Deze tweedaagse inleidende training over Google Analytics kan u helpen te leren hoe u uw sitebezoekers kunt maximaliseren en uw online bedrijf kunt optimaliseren voor winst!

Google Analytics

In dit eerste deel van de cursus Google Analytics Training and Optimization leert u hoe u aan de slag kunt. U leert hoe u een nieuwe of bestaande campagne maakt, uw verkeer en bezoekers naar uw site bijhoudt, de tools gebruikt die voor u beschikbaar zijn en meer.

In deel 2 van deze training en optimalisatiecursus voor Google Analytics leert u meer geavanceerd. Hier leert u hoe u Google Analytics gebruikt om erachter te komen waar uw bezoekers vandaan komen, welke informatie voor hen het belangrijkst is, en hoe u hun eerdere informatie kunt gebruiken om uw online bedrijf te verbeteren.

In deel drie van de training en optimalisatiecursus Google Analytics vindt u verschillende manieren om uw website te optimaliseren, waaronder het maken van bestemmingspagina's die informatie over uw producten en services bieden en het gebruik van de Google-werkbalk om een ​​breed scala aan informatie over uw product of service, zoals getuigenissen, productrecensies, foto's en meer. U leert ook hoe u meer bezoekers trekt door onder meer knoppen voor sociale media, video's en sociale netwerken aan uw site-inhoud toe te voegen.

Leren is nooit gemakkelijk. Het kost tijd om alles in je op te nemen wat je wordt aangeboden. Het tweede deel van deze training en optimalisatiecursus van Google Analytics zal het leren een beetje gemakkelijker maken door u kennis te laten maken met enkele van de andere technieken die nodig zijn om succesvol te zijn in uw online bedrijf. U leert hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines, een mailinglijst en e-mailmarketinglijsten kunt samenstellen en de tools kunt gebruiken om uw statistieken bij te houden.

Dit tweede deel van de training en optimalisatiecursus Google Analytics biedt u meer geavanceerde kennis van hoe u uw bezoekersaantallen in klanten kunt veranderen. Deze cursus laat u zien hoe u Google Analytics gebruikt en leert u hoe u het kunt gebruiken om te leren hoe u gebruik kunt maken van deze krachtige tool.

Dit derde deel van de cursus biedt u een gratis videocursus die u stap voor stap door elk van de belangrijkste delen van het programma leidt. Elke video heeft ook een link die u naar een completere set instructies over het betreffende onderwerp leidt. Met deze video's leert u hoe u Google Analytics optimaal kunt gebruiken.

Als u een online bedrijfseigenaar bent en meer wilt weten over het succesvol maken van uw online bedrijf, profiteer dan van de bronnen en tools die u tijdens dit driedelige programma op Google Analytics leert. U kunt uw bezoekersaantallen en winst vergroten via uw eigen website, uw merk opbouwen en meer vertrouwen creëren in de ogen van uw klanten, en uw klantenbestand opbouwen met geweldige content- en advertentiestrategieën. Verspil geen dag van uw tijd of geld door te wachten tot Google het werk voor u doet!

Ook interessant

Opleidingen

Voordelen van Inschrijving in het Onderwijs-Programma ' sOnderwijs is gedefinieerd als de theoretische kennis, opleiding en vaardigheden, die in volgo ...

Lees verder

Ict

De rol van ICT in het hoger onderwijsICT helpt studenten hun leerproces te beheren, hun kennis objectief te bekijken, creatief actie te ondernemen, t ...

Lees verder

Management En Hr

De rol van management en HR in uw bedrijfManagement en hij is een relatief nieuw concept voor mensen. Gezien het relatief recente concept is de onbeke ...

Lees verder