Wat is een Energie-Efficiënt Gebouw?

Als u van plan bent de renovatie van uw huis of kantoor of als je wilt dat je het bouwen van meer energie-efficiënter te maken, kunt u overwegen het bouwen van een energiezuinig bouwen. Een EBB zal een groot verschil maken voor uw jaarlijkse energieverbruik en uw ecologische voetafdruk te maken.

Energiezuinig Bouwen

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar in feite is het niet. Er zijn vele manieren om te gaan over het bouwen van een EBB, maar de manier om te beginnen is met een EBB in het achterhoofd. Dus, wat is nu precies een EBB?

Bedenk eerst wat je wilt bereiken met uw gebouw. U kunt net begon te kijken naar ander gebouw ontwerpen of je kan hebben gedaan veel onderzoek. Ongeacht wat je motivatie is, zult u waarschijnlijk wilt uw gebouw tot een bepaald niveau van functionaliteit te bieden voor zowel uw gebouw en voor de mensen die werken in het. Dit is waar de energie-efficiëntie in het spel komt.

U kunt een heleboel manieren om van uw gebouw energie-efficiëntie te verbeteren. Het installeren van zonnepanelen, efficiënte airconditioners, en energie-efficiënte ramen en deuren zijn alle grote manieren om uw elektriciteit kosten te verlagen. Zelfs in de dagen van kernenergie en ouderwets verwarmings- en koelsystemen, zijn er enkele rendabele en milieuvriendelijke opties beschikbaar.

Een EBB zal het giswerk uit het vinden van een nieuwe energie-efficiënt bouwen. Hier zijn een aantal dingen na te denken over:

* Vraag jezelf af of je kwaliteit isolatie in uw huis. In de meeste gebieden, heb je een kans om dit gedaan voor gratis of tegen een kleine vergoeding door de verwarming en koeling bedrijf dat uw gebouw levert u.

* Heeft u kruipruimtes? Terwijl ze hoeven niet hetzelfde als elk ander gebouw te worden behandeld, hebben ze nog moeten worden geïsoleerd en zij zullen worden beïnvloed door uw algehele verwarming en koeling efficiëntie.

* Heeft uw gebouw, dat in binnen- en kachels? De warmte wordt niet gemaakt in uw gebouw; wordt overgebracht door de wanden, vloeren en dak naar de buitenomgeving.

* Heeft u warm water? Dit is een belangrijke overweging omdat uw gebouw warmte uit de buitenlucht omgeving zal trekken en het moet voldoende warmte voor de bewoners hebben om te kunnen overleven.

Zoals u kunt zien, zijn er vele manieren om potentiële energiebesparingen in uw gebouw. U kunt zelfs professionals in te huren om het werk voor je doet.

Als u uw EBB in het achterhoofd, moet u een gekwalificeerde professional voor het ontwerpen en installeren van de EBB in uw gebouw te vinden. U kunt geld besparen in de tijd, terwijl de bescherming van het milieu.

Ook interessant

Bouw

Waarom mensen hun eigen software niet zouden moeten bouwenWanneer iemand erover nadenkt om nieuwe software te ontwikkelen, denken ze er vaak aan om h ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciële eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Verschillende soorten constructiematerialen die in de bouw worden gebruiktBouwmaterialen zijn materialen die worden gebruikt voor de constructie van ...

Lees verder

Bouw

Interessante links