Kurkparket

Kurkvloer: Hoe de Zorg Voor Uw Kurk Vloer

Cork Flooring wordt beschouwd als een van de beste vloeren keuzes op de markt van vandaag. Het is al eeuwenlang in gebruik en wordt niet verwacht om uit te gaan van stijl. Echter, de duurzaamheid maakt het een perfecte keuze voor uw huis of kantoor vloeren.

Cork is een isolerend materiaal dat helpt voorkomen dat koude door te dringen uw huis of kantoor, vooral als uw harde ondergrond wordt blootgesteld aan de elementen. Het voorkomt ook vocht uit het opbouwen en verpest tapijten en stoffering. Het is niet ongewoon om kurk in gebieden met veel verkeer zijn geïnstalleerd, zoals opritten en trappen.

Het bouwproces kan echter gecompliceerd. Het graan van de kurk behoeften om consistent te zijn, of je ongelijke vloeren. Dit is een belangrijke overweging bij het installeren van een kurkvloer over een houten vloer.

Als je nog nooit een bouw hebt gedaan, is het gemakkelijk om in de war raken over de verschillende soorten van kurk. Er zijn drie types: Trapezoïdale, Ronde, en Queen. Elk heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Trapeziumvormige kurk wordt op grote schaal gebruikt. De breedte iets groter is dan de breedte van de nerf van de kurk. Hoewel dit type vereist een moeilijkere installatie proces, zal het beter over een periode van tijd te kijken. Wanneer u van plan bent om een ​​upgrade van uw kurkvloeren in de toekomst, kunt u overwegen dit als een fundament type.

Ronde kurk heeft de vorm van een hart, maar smaller in het midden. Het heeft ook een smalle centraal punt op een zijde. Dit type heeft de neiging om een ​​beetje meer nodig in de manier van onderhoud dan andere vormen van kurk. Je moet een kurk borstel te gebruiken om alle stof en vuil die zich verzamelen op het oppervlak te verwijderen. Bij het overspuiten van uw kurkvloeren, moet u een schone, zachte doek te gebruiken.

Queen kurk wordt beschouwd als een kruising tussen Trapezium and Round kurk. De vorm van de kurk zelf breder in het midden dan aan weerszijden is. Dit maakt het makkelijker om te installeren. Het komt ook in verschillende kleuren, waardoor het zeer geschikt voor het mixen en matchen. Dit type vereist de minste hoeveelheid onderhoud.

Kurkstructuur vloer is geconstrueerd door het rollen van de kurk, die vervolgens wordt bedekt met een beschermende bekleding. Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal. Als gevolg daarvan vallen warmte en houdt het ontsnappen. Als de vloer niet in gebruik is, kan het de warmte binnen te houden en onderhouden van de temperatuur.

Residentiële en industriële toepassingen, zowel noodzaak een minimum aan onderhoud. Zoek uw kurkvloeren leverancier aan te bevelen het type kurk u moet gebruiken. Je moet altijd volgen de aanbevelingen van de fabrikant.

Kurkvloeren kan worden afgedekt met een duurzaam rubber of synthetisch rubber overlay. Dit is de makkelijkste en meest populaire optie voor kurkvloeren. Het komt in een verscheidenheid van kleuren, waarvan sommige zijn gemarkeerd in de tekst op de verpakking van het product. Het heeft ook de neiging om langer duren dan andere vormen van kurkvloeren.

Om te voorkomen dat schade, het is heel belangrijk dat er extra voorzichtig te zijn bij het reinigen van uw kurkvloeren. Het wordt aanbevolen dat u een speciaal ontworpen kurk schoner te gebruiken, zoals Purple kurk schoner. Deze reiniging oplossing zal geen nadelige effecten op het milieu hebben. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te lezen en volg ze grondig.

Het is ook een goed idee om uw vloer te bedekken met plastic als je hem niet gebruikt. Op die manier zult u uw vloer te beschermen tegen vlekken, morsen, en andere ongevallen. Een beetje voorkomen is beter dan duizend behandelingen.

Ook interessant

Bouw

Waarom mensen hun eigen software niet zouden moeten bouwenWanneer iemand erover nadenkt om nieuwe software te ontwikkelen, denken ze er vaak aan om h ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciële eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Verschillende soorten constructiematerialen die in de bouw worden gebruiktBouwmaterialen zijn materialen die worden gebruikt voor de constructie van ...

Lees verder

Bouw

Interessante links